ازدواج در ترکیه (مرکز ثبت ازدواج بینالمللی و رسمی)
ثبت ازدواج بین المللی در ترکیه از آن جهت حائز اهمیت است که میتواند بستر مناسبی برای اخذ ویزای پیوستن به همسر و مهاجرت به اروپا و آمریکا باشد. زوجهایی که به هر دلیل یکی از طرفین و یا هر دو آنها نمیتوانند برای ثبت ازدواجشان در ایران حاضر شوند و یا کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارند، سند ازدواج ایران را نمیپذیرد، کشور ترکیه را به عنوان مقصد اول ثبت ازدواج بین المللی بر میگزینند. مؤسسه گلوبال کادرو با در اختیار داشتن امتیاز دارالترجمه رسمی و مهر و امضای معتبر در رده مؤسسات حقوقی تمام عیار قرار دارد. این موسسه نه تنها در ثبت ازدواج در ترکیه ، بلکه در زمینه ارائه راهحلهای بینظیر برای مشکلات حقوقی و تهیه مدارک مورد نیاز نیز به افراد خدمات ارائه میکند.
بررسی مدارک و پرونده آنلاین ازدواج بین المللی در ترکیه
تلفن دفتر تهران: 22383743-021
تلفن دفتر استانبول: 2122124401 - 90+
واتساپ: 5537164401 - 90+
خدمات گلوبال کادرو در زمینه ازدواج بین المللی در ترکیه خاص و منحصر به فرد است. این موسسه بین المللی به عنوان دارالترجمه رسمی نیز دارای مجوز فعالیت میباشد. همچنین با همکاری مشاوران حقوقی برجسته ایرانی در دفتر تهران و مشاوران ایرانی و ترکیهای (افراد بازنشسته ادارات ازدواج ترکیه) در دفتر مرکزی مؤسسه در استانبول برای کسانی که در تهیه مدارک از ایران یا کشورهای دیگر مشکل دارند ، راهحلهای حقوقی ارائه میکند.
ثبت ازدواج بین المللی در ترکیه برای دو شخص با تابعیتهای مختلف که قصد ازدواج با یکدیگر در کشور سومی داشته باشند کارایی دارد. کشور سوم باید به گونهای انتخاب شود که مدرک صادر شده از آن مورد قبول کشورهای دیگر هم باشد، به عبارتی اعتبار بین المللی داشته باشد.
یکی از کشورهایی که میتواند مقصدی برای انجام ازدواج بین المللی باشد، کشور ترکیه است.
کشور ترکیه یکی از کشورهای عضو کنوانسیون بین المللی احوال شخصیه است. مدارک شناسایی صادر شده از کشورهای عضو این کنوانسیون، در سایر کشورهای عضو نیز قابل قبول و معتبر میباشد. یکی از این مدارک، سند ازدواج است. به همین دلیل گفته میشود ازدواج بین المللی در ترکیه دارای اعتبار جهانی است و سند ازدواج ترکیه در سایر کشورهای اروپایی، آمریکا و کانادا قابل قبول و معتبر میباشد.
از شرایط ازدواج بین المللی در ترکیه در ترکیه چه می دانید؟
انجام کارهای حقوقی در هر کشوری باید طبق قانون آن کشور صورت گیرد و مراحل و مراتب قانونی آن طی شود. ازدواج در ترکیه نیز به همین صورت است. ازدواج در ادارات شهرداری ترکیه صورت میگیرد. برای ازدواج بین المللی در ترکیه ابتدا باید مدارک مورد نیاز تهیه شود. تهیه مدارک برای اشخاص با شرایط مختلف، متفاوت بوده و هر مدرکی مورد قبول شهرداری های ترکیه نیست.
مدارک ازدواج بین المللی در ترکیه و نکات مهم آن
همانطور که گفته شد برای ثبت ازدواج در ترکیه باید مدارکی تهیه شود، اما هر مدرکی مورد قبول اداره شهرداری ترکیه نیست. اشخاص با ملیتها و تابعیت و شرایط مختلف، مدارک متفاوتی باید تهیه کنند.
برای تهیه مدارک ابتدا باید توجه داشته باشید که ازدواج بین المللی در ترکیه با پاسپورت شهروندی انجام میگیرد و با داشتن تراول داکیومنت (پاسپورت مسافرتی) نمیتوانید در ترکیه ازدواج کنید. اما اگر تراول داکیومنت دارید، میتوانید با کارشناسان موسسه بین المللی گلوبال کادرو در میان بگذارید، تا با ارائه راهحلهای قانونی ازدواج شما را ثبت کنند.
با توجه به تفاوت مدارک ازدواج بین المللی در ترکیه برای اشخاص مختلف، بهتر است جهت اطلاع از مدارک مورد نیاز ازدواج بین المللی، با مشاوران و کارشناسان موسسه بین المللی گلوبال کادرو تماس بگیرید. کارشناسان باتجربه موسسه، پس از بررسی شرایط شما و همسرتان، مدارک مورد نیاز را تعیین و یا در تهیه مدارک نیز به شما کمک خواهند کرد.
چرا شهر استانبول ترکیه مرکز ازدواج خارجی ها و ایرانیان تبدیل شده است؟
یکی از دلایل انتخاب ترکیه برای انجام ازدواج بین المللی ، آسان بودن سفر به این کشور است. شهروندان ایرانی و اروپایی بدون نیاز به ویزا و با داشتن تنها پاسپورت قانونی و معتبر کشور خود، میتوانند به ترکیه سفر کنند و نیازی به ارائه مدرک اضافهای نمی باشد.
طبق عهدنامهای 100 ساله بین ایران و ترکیه، شهروندان ایرانی بدون نیاز به ویزا میتوانند به ترکیه سفر و مدت محدودی در ترکیه بمانند. این مدت محدود برای ایرانیان، برای هر 6 ماه مدت 90 روز میباشد.
یعنی ایرانیها در طول 6 ماه میتوانند 90 روز بدون ویزا در ترکیه بمانند. این 6 ماه نیز از روز ورود به ترکیه محاسبه میشود و به صورت 6 ماه اول یا دوم سال نمیباشد.
زیباییهای شهر استانبول بر کسی پوشیده نیست و همه این شهر زیبا را به عنوان عروس شهرهای ترکیه میشناسند. سواحل زیبا، آب و هوای پاک و دلربا، تورهای کشتی سواری، مراکز خرید، خیابانها و کافهها ، مراکز تفریحی، جشنها و … همه عواملی هستند که باعث میشود گردشگران و توریستها این شهر زیبا را برای سفر انتخاب نمایند.
مدیریت موسسه بین المللی گلوبال کادرو نیز با در نظر گرفتن این شرایط، شهر استانبول را برای ثبت شرکت و شروع کار و فعالیت ازدواج در ترکیه انتخاب کرده است. زیرا زوجین ضمن سفر به ترکیه برای انجام ازدواج بین المللی، از سفر خود نیز لذت ببرند.
کارشناسان خبره موسسه بین المللی گلوبال کادرو با برنامه ریزی دقیقی که برای زوجین انجام میدهند، بعد از حضور زوج در ترکیه و تحویل مدارک به این موسسه، امور مربوط به ترجمه و وقت شهرداری و … را انجام میدهند و تا زمان عقد و روز عقد، میتوانند با خیال راحت از زیباییهای استانبول لذت برده و سفری خاطره انگیز داشته باشند.
کشور ترکیه و ایران کشورهایی هستند که از لحاظ فرهنگ و آداب و رسوم بسیار شبیه هم هستند. این دو کشور همسایه که در گذشته های دور در واقع یک کشور بودند، به دلیل جنگهای مختلف از هم جدا شدند. اما فرهنگ و آداب و رسوم ترکیه و ایران بسیار به یکدیگر شبیه است.
اکثرا کسانی که به کشورهای اروپایی سفر میکنند، از تفاوت در فرهنگ و نوع غذا و … شکایت میکنند و شاید حتی نتوانند از سفر خود لذت کافی را ببرند. و علیرغم خرج کردن پول زیاد از سفر خود لذت نمیبرند.
اما سفر به ترکیه و شهر استانبول این مشکل را برای ایرانیان ندارد. زیرا آداب و رسوم و فرهنگ ترکیه و ایران بسیار مشابه و حتی در مواردی یکسان هستند.
تنوع غذایی و فرهنگ غذایی ایران و ترکیه بسیار مشابه هستند. غذایی مثل دلمه در هر دو کشور طبخ میشود و فقط در نحوه پیچیدن و نوع طبخ اندکی تفاوت دارند.
همچنین مورد دیگری که باعث میشود ایرانیها ترکیه را برای سفر انتخاب کنند، مسلمان بودن مردم کشور ترکیه میباشد.
مدت زمان لازم برای ثبت ازدواج در ترکیه
ازدواج بین المللی در ترکیه باید طبق قوانین کشور ترکیه انجام شود و پروسه حقوقی مربوطه طی شود. بنابراین بسیار مهم است که قبل از سفر به ترکیه و تصمیم به ثبت ازدواج در ترکیه، ابتدا با مشاوران و متخصصین در این زمینه مشورت کرده و بعد از راهنمایی و تعیین مدارک مورد نیاز ازدواج در ترکیه، طبق زمانبدی قبلی سفر کنید.
اگر طبق برنامه و منظم اقدام کنید، در اسرع وقت و بدون اتلاف زمان میتوانید ازدواجتان را ثبت کنید. بسیاری از زوجها بدون هماهنگی به ترکیه سفر میکنند و قصد دارند که خودشان ازدواجشان را ثبت کنند. این افراد اغلب یا متحمل پرداخت هزینه اضافه و اقامت طولانی مدت (حتی تا یک ماه) در ترکیه میشوند و یا مجبورند به کشورهای خود برگشته و پس از تهیه مدارک مورد نیاز ازدواج بین المللی در ترکیه، مجدد به استانبول سفر کنند و ازدواجشان را ثبت کنند.
مدارک ازدواج در ترکیه
شهروندان ایرانی نیز مانند شهروندان هر کشور دیگری میتوانند در ترکیه ازدواج کنند. تهیه مدارک ازدواج ایرانیان در ترکیه، به نکاتی بستگی دارد. به عنوان مثال بانوان ایرانی که میخواهند با پاسپورت ایرانی در ترکیه ازدواج کنند (در صورتی که ازدواج اولشان باشد)، به اجازه نامه پدر و یا گواهی فوت پدر نیاز دارند. (حتی اگر از نظر سنی بالای 18 سال باشند) حتی در صورتی که ازدواج اولشان نباشد، به طلاقنامه و یا گواهی فوت همسر قبلی نیاز دارند و علاوه بر این باید زمان عده آنها نیز گذشته باشد.
بر خلاف اطلاعات اشتباهی که بعضی موسسات میدهند، قانون عده برای ازدواج در ترکیه، 300 روز نیست. برای خانمهای ایرانی قانون عده 100 روز میباشد و باید حداقل 100 روز از زمان طلاق متقاضی گذشته باشد تا بتواند در ترکیه ازدواج کند.
در صورتیکه در ایران هستید و یا ایرانی مقیم سایر کشورها هستید و میخواهید با پاسپورت ایرانی در ترکیه ازدواج کنید، کافیست با کارشناسان موسسه بین المللی گلوبال کادرو تماس بگیرید تا مدارک مورد نیاز ازدواج در ترکیه را برایتان توضیح دهند.
ازدواج در ترکیه با تراول داکیومنت
افراد زیادی هستند که تراول داکیومنت یکی از کشورهای اروپایی را دارند و هنوز پاسپورت شهروندی کشور محل زندگی خود را ندارند.
تراول داکیومنت چیست؟
تراول داکیومنت یا پاسپورت مسافرتی ، پاسپورت پناهندگی یا موقتی است که دولت آن کشور به شخصی که برای زندگی به آن کشور رفته اختصاص میدهد تا شخص با آن پاسپورت به سایر کشورها به جز کشور محل تولدش سفر کند. این نوع پاسپورت اسمهای مختلفی دارد. به عنوان مثال در آلمان به نام پاسپورت آبی آلمان شناخته می شود و یا در اتریش به آن پاسپورت طوسی اتریش می گویند.
آیا می توان در ترکیه با تراول داکیومنت ازدواج کرد؟
یکی از مدارک مورد نیاز ازدواج در ترکیه، پاسپورت شهروندی است. افراد باید یا پاسپورت شهروندی محل تولد خود را داشته باشند یا کشوری که در آن زندگی میکنند و تراول داکیومنت به عنوان مدرک قانونی از نظر دولت و شهرداری ترکیه قابل قبول نیست.
چگونگی ازدواج در ترکیه با تراول داکیومنت
اما اگر تراول داکیومنت دارید و قصد دارید در ترکیه ازدواج کنید، با کارشناسان موسسه بین المللی گلوبال کادرو در تهران یا استانبول تماس بگیرید. کارشناسان در این موسسه، پس از طرح چند سوال از شما امکان ازدواج در ترکیه با تراول داکیومنت را بررسی و برای حصول به نتیجه شما را راهنمایی میکنند.
در صورتی که مدارکتان ناقص باشد، نگران نباشید. این موسسه با تمهیداتی که برای هموطنان ایرانی در نظر گرفته، امکان ازدواج در گرجستان را نیز فراهم کرده و میتوانید در گرجستان ازدواجتان را ثبت کنید. پس با هر نوع مدرکی که دارید کافیست با گلوبال کادرو تماس بگیرید.
همچنین افرادی هستند که علاوه بر تراول داکیومنت، پاسپورت ایرانی هم دارند، این افراد میتوانند با تراول داکیومنتشان به ترکیه سفر کنند. کارشناسان در موسسه گلوبال کادرو این امکان را دارند که علیرغم اینکه با تراول داکیومنت وارد ترکیه میشوند، اما با پاسپورت ایرانی ازدواجشان را ثبت کنند.
تغییر نام خانوادگی خانم بعد از ازدواج در ترکیه
همانطور که میدانید در کشورهای اروپایی، نام خانوادگی خانم بعد از ازدواج تغییر میکن و بانوان بعد از ازدواج نام خانوادگی همسرش را میگیرند. این قانون در همه کشورهای اروپایی وجود دارد، ولی تفاوتهای جزیی با هم دارند.
در بعضی کشورها میتوان همزمان با نام فامیلی همسر نام فامیلی خود را نیز نگهداشت.
قوانین ازدواج در ترکیه نیز از قوانین اروپا تبعیت میکند و بعد از ازدواج نام خانوادگی خانم به نام خانوادگی همسر تغییر میکند.
شهروندان ترک بعد از ازدواج میتوانند نام خانوادگی خود را نیز حفظ کنند. یا فقط نام خانوادگی همسرشان را بگیرند. این موضوع در مورد کسانی که از طریق خرید ملک شهروندی ترکیه را میگیرند، نیز صادق است و بعد از درخواست شهروندی نام خانوادگی خانم به نام خانوادگی همسرش تغییر میکند.
بسیاری از افرادی که کار ثبت ازدواج در ترکیه را انجام میدهند، با ارائه اطلاعات ناقص یا اشتباه به زوجین تصور حفظ نام خانوادگی خانمها را ایجاد میکنند. در صورتیکه این امر غیر ممکن است و طبق قانون ترکیه نشدنی است.
حتی داخل سند ازدواج ترکیه در قسمت مشخصات زوجین، بخش مربوط به نام خانوادگی بعد از ازدواج وجود دارد.
برگه فرمول ب در ترکیه (فرم سفارت)
برگه فرمول ب ازدواج در ترکیه که به آن برگه ازدواج در ترکیه نیز گفته میشود، برای ارائه به سفارتها، کنسولگریها و ادارات ثبت در خارج از ترکیه استفاده میشود.
این برگه توسط اداره نفوس ترکیه (ثبت و جمعیت) صادر و به زوجین ارائه میشود. اگر بلافاصله بعد از عقد برای اخذ این برگه اقدام شود، میتوان آن را از همان شهرداری ثبت ازدواج گرفت. ولی اگر بعد از مدتی برای اخذ این مدرک اقدام شود، باید به اداره نفوس محله شهرداری که ازدواج در آن ثبت شده ، مراجعه شود.
برای اخذ این مدرک باید حتما یکی از زوجین با پاس و اصل دفترچه ازدواج به اداره نفوس مراجعه کند.
برگه فرمول ب مانند سند ازدواج ترکیه ، 12 زبانه بوده و نیازی به ترجمه ندارد. بعد از اخذ این مدرک ، باید آن را برای کشور مورد نظر آپوستیل کرد.
نمونه فرمول ب ترکیه
نمونه آپوستیل فرمول ب در ترکیه
دفترچه ازدواج ترکیه
دفترچه ازدواج صادر شده از دولت ترکیه ، دفترچهای قرمز رنگ است که بلافاصله بعد از عقد در ترکیه به زوجین داده میشود.
محتویات دفترچه ازدواج در ترکیه
صفحه اول سند ازدواج، عکسهای زوجین میباشد.
صفحه دوم شامل مشخصات فردی زوجین (نام و نام خانوادگی ، تاریخ تولد و نام پدر و مادر).
صفحات بعدی مربوط به اسم و مشخصات فرزند میباشد.
آیا امکان صدور نسخه المثنی دفترچه ازدواج ترکیه وجود دارد؟
دفترچه ازدواج صادر شده از ترکیه المثنی صادر نمیشود و در صورتی که دفترچه را گم کنید، دیگر نمیتوانید نسخه المثنی از آن تهیه کنید. بنابراین در حفظ و نگهداری از این دفترچه بسیار دقت کنید.
این دفترچه فقط در یک نسخه صادر می شود. پس قابلیت گرفتن المثنی از این دفترچه به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت.
ترجمه مدارک ازدواج بین المللی در ترکیه
یکی از نگرانیها و سوالهای زوجین پیش از سفر به ترکیه در مورد ترجمه مدارک مورد نیاز ازدواج میباشد. در واقع در شرایط عادی برای ازدواج در ترکیه نیاز به ترجمه مدرک از ایران ندارید و نیاز نیست مدرکی را از ایران ترجمه کنید. اغلب زوجین به اشتباه و با صرف هزینههای هنگفت تمامی مدارک شناسایی خود را در ایران ترجمه کرده و تایید سفارت را هم کسب میکنند. اما بعد از مراجعه به موسسه گلوبال کادرو و صحبت با مشاوران این موسسه متوجه میشوند که نیازی به ترجمه و پرداخت هزینههای جانبی نبوده است.
ناگفته نماند که در موارد خاص ترجمه مدارک از ایران صرورت دارد، ولی تا زمانی که مشاوران موسسه گلوبال کادرو این موضوع را به شما اعلام نکردهاند از پرداخت هزینه های اضافی پرهیز کنید.
ترجمه مدارک در ترکیه
در نهایت خوشوقتی در صورتی که بنا به هر دلیلی نیازی به ترجمه مدارک احساس گردد موسسه بین المللی گلوبال کادرو، با توجه به آنکه به عنوان یکی از معتبرترین دارالترجمههای رسمی در ترکیه فعالیت دارد در کمال میل کار ترجمه مدارک همراه با تایید نوتر در ترکیه را برای زوجین خود انجام خواهد داد و به این ترتیب با همراهی مشاوران گلوبال کادرو از مراجعه به سایر موسسات بی نیاز خواهید شد..
داشتن دارالترجمه رسمی در ترکیه در داخل موسسه یکی از مزایای و تمایزهای اصلی موسسه گلوبال کادرو با سایر موسسات ثبت ازدواج می باشد. مفتخریم که ویژگیهای این مجموعه، ما را در امر ازدواج بین المللی در ترکیه پیشرو کرده است.
نکات مهم و شرایط خاص در ثبت ازدواج ترکیه
1- در خصوص زنانی که طلاق گرفتهاند در بعضی موارد گفته شده که باید از زمان طلاق 300 روز گذشته باشد تا فرد بتواند مجددا ازدواج کند ولی این موضوع فاقد اعتبار و صحت است.
به بیان دیگر این موضوع برای شهروندان خارجی با توجه به تفاوت احوال شخصی هر فرد که تابع حقوق شهروندی آن شخص است اعمال نخواهد شد.
اما، گاهی برخی شهرداریها به دلیل عدم آشنایی با دستورالعملها در خصوص پناهندگان، ممکن است 300 روز را برای همه اعمال کنند. اما برای خانم های ایرانی این مدت 100 روز میباشد.
2- در خصوص خانمهایی که برای اولین بار ازدواج میکنند کسب اجازه پدر ضروری است. البته این را در نظر داشته باشید که دولت ترکیه این اجازه را نیاز ندارد. اما با توجه به اینکه تهیه مدارک شهروندان ایرانی از خود دولت ایران صورت میپذیرد در این مورد رعایت قوانین دولت ایران اجباری است.
لذا خانم های ایرانی که اجازه پدر ندارند، و برای نخستین بار است که ازدواج میکنند لازم است تا برای تهیه برگ صلاحیت ازدواج که یکی از مدارک ضروری است، اقدام کنند. این برگه پس از تنظیم قرارداد در مؤسسه، با توجه به چهارچوبهای مورد نیاز که توسط کارشناس حقوقی تهیه و تنظیم میشود، در اختیار شما قرار میگیرد تا به همراه سایر مدارک ارائه نمایید. (اگر بنا به هر دلیلی نتوانستید آن را تهیه نمایید مؤسسه راه حلهای حقوقی متفاوت و جداگانهای را برای هر پرونده به صورت خاص مطرح میکند تا بتوانید آن مدرک را تهیه و ارائه نمایید)
3- اداره مهاجرت و ویزا در استانبول از اواسط سال 2015 ازدواجهایی را که بصورت وکالتی در ایران انجام شده باشد قبول نمیکند. بنابراین اگر در ایران ازدواج وکالتی کردهاید، ممکن است این سؤال برای شما پیش بیاید که آیا باید طلاق ایرانی ثبت کنید و عده نگه دارید یا خیر؟
باید بدانید که تمامی این سؤالات در گلوبال کادرو دارای راه حل حقوقی است. در حقیقت با کمک مشاورین و کادر حقوقی گلوبال کادرو در تهران و استانبول شما با طلاق توافقی یا بدون طلاق توافقی هم میتوانید در ترکیه (مجددا) ازدواجتان را ثبت کنید. مؤسسه ما آمادگی کامل خود را برای انجام پروندهی ثبت ازدواج بین المللی شما در ترکیه اعلام میکند.
هزینه ثبت ازدواج در ترکیه
علیرغم اینکه هزینههای ثبت ازدواج در ترکیه از پروندهای به پروندهی دیگر به دلیل شرایط متفاوت، متغیر است، اما به عنوان یک اصل اساسی در اصول کاری، مؤسسهی بین المللی گلوبال کادرو وظیفهی خود میداند که تمامی موارد ثبت ازدواج در ترکیه برای ایرانیان و هزینههای مربوط به آن را در اولین تماس به صورت شفاف بیان کند.
به صورت عمومی هزینه های مربوط به پروندههایی که دارای شرایط یکسانی هستند به دو بخش تقسیم میشود:
بخش اول شامل هزینههای قانونی که کاملا مشخص و معین میباشد.
بخش دوم شامل هزینهی مشاوره و هزینه های خاص میباشد که با توجه به شرایط هر پرونده متغیر است.
ثبت ازدواج در گرجستان
با توضیحاتی که در سطرهای بالاتر داده شد، افرادی که در تهیه مدارک لازم ازدواج در ترکیه، با مشکل مواجه شوند نمیتوانند اقدام به ثبت ازدواج نمایند.
به عنوان مثال افرادی که پاسپورت شهروندی ندارند و یا تنها مدرک آنها تراول داکیومنت یا پاسپورت مسافرتی میباشد در تامین مدارک قانونی با چالش جدی مواجه خواهند شد.
موسسه بین المللی گلوبال کادرو با توجه به اینکه متقاضیان و مراجعهکنندگان زیادی داشته و درصد قابل توجهی از آنها نیز در تهیه مدارک ازدواج بین المللی در ترکیه، با مشکل رو به رو بودهاند با مشورت و تحقیق راه حلی برای این افراد پیدا کرده است.
کارشناسان این موسسه بعد از تحقیقات کامل و بررسی جوانب مختلف، اقدام به تاسیس شعبه گرجستان گلوبال کادرو در شهر تفلیس نمود.
شعبه گرجستان موسسه بین المللی گلوبال کادرو، امکان ثبت ازدواج بین المللی در گرجستان را دارد و برای زوجینی که به هر دلیل نمیخواهند یا نمیتوانند در ترکیه ازدواج کنند، ازدواجشان را ثبت میکند.
ثبت ازدواج در گرجستان به مراتب آسانتر از ثبت ازدواج در ترکیه میباشد.
سند ازدواج صادر شده در گرجستان، به زبان گرجی است که باید ترجمه و سپس آپوستیل شود.
در ترکیه بر اساس قوانین این کشور همانند قوانین کشورهای اروپایی و آمریکا، سن قانونی ازدواج هجده سال تمام است و در صورتیکه فردی زیر این سن به ازدواج کسی درآید، حکم کودک همسری و کودک آزاری دارد.
البته در صورتیکه یکی از زوجین فرد هفده ساله باشد، با داشتن اجازه قانونی والدین یا قیم قانونی خود می تواند ازدواج کند و اگر سن یکی از زوجین شانزده سال باشد ، با اجازه قانونی والدین یا قیم قانونی و اخذ مجوز رسمی از دادگاه می تواند ازدواج کند. به جز موارد ذکر شده ازدواج با فرد زیر 18 سال حکم کودک آزاری داشته و طبق قوانین ترکیه، مجازاتی از قبیل زندان شامل حال مجرمان می شود.
در جهان امروز ، عده زیادی هستند که به علل مختلف بدون کشور، یا پناهنده هستند. بر اساس آنچه در سایت اینترنتی آژانس آوارگان و پناهندگان سازمان ملل متحد آمده، قوانین ترکیه در زمینه ی ازدواج برای تمامی پناهجویان، پناهندگان و افراد بی تابعیت که ازدواج خود را در ترکیه انجام می دهند لازم الاجراست. بر این اساس ، فرد با تابعیت پناهجو یا پناهنده و یا فرد فاقد تابعیت، همچنین زوجین با تابعیت پناهجو یا پناهنده با ملیت های متفاوت، می توانند در حضور عاقد رسمی دولت ترکیه به عقد ازدواج یکدیگر درآیند. تمام ازدواج هایی که به این شکل در ترکیه انجام می شود ، براساس قوانین مدنی و مناسبات مرتبط در ترکیه است.
توجه داشته باشید پناهجویان و کسانی که تنها مدرک سفر دارند، باید مدارک دال بر حمایت بین المللی را نیز ارائه کند که پناهجو بودن آنان را محرز می نماید. این مدارک درباره پناهجویان معمولا مدارکی است که از آژانس آوارگان و پناهجویان سازمان ملل متحد به فرد پناهجو داده می شود.
مدیریت موسسه بین المللی گلوبال کادرو نیز با در نظر گرفتن این شرایط، شهر استانبول را برای ثبت شرکت و شروع کار و فعالیت ازدواج در ترکیه انتخاب کرده است. زیرا زوجین ضمن سفر به ترکیه برای انجام ازدواج بین المللی، از سفر خود نیز لذت ببرند.
کارشناسان خبره موسسه بین المللی گلوبال کادرو با برنامه ریزی دقیقی که برای زوجین انجام میدهند، بعد از حضور زوج در ترکیه و تحویل مدارک به این موسسه، امور مربوط به ترجمه و وقت شهرداری و … را انجام میدهند و تا زمان عقد و روز عقد، میتوانند با خیال راحت از زیباییهای استانبول لذت برده و سفری خاطره انگیز داشته باشند.
در برخی منابع دیده می شود در نتیجه ترجمه یا تنظیم اشتباه مطالب ، اطلاعات داده شده غلط است یا مفهومی که از آن استنباط می شود درست نیست. با توجه به اینکه ترکیه کشوری مسلمان است ولی از قوانین آن از شریعت اسلامی گرفته نشده و مطابق با قوانین اروپا و امریکاست . برخی از مسائل مربوط به ازدواج با قوانین ایران مطابقت دارد که یکی از آنها قانونی یا غیرقانونی بودن ازدواج با خویشاوندان است. این ممنوعیت ها طبق ماده 129 قانون مدنی ترکیه بر اساس دو اصل اخلاق و پزشکی تعریف می شود. بر همین اساس ازدواج با خویشاوندان درجه یک هم به لحاظ اخلاقی و هم پزشکی، از جمله آثار منفی که می تواند بر ژنتیک فرزندان حاصل از ازدواج داشته باشد، ممنوع است.
اما ازدواج بین فرزندان دایی و عمه و خاله و عمو هیچ منع قانونی ندارد و یکی از ازدواجهای رایج است، تنها موردی که می تواند در این خصوص ممنوعیت ایجاد کند آزمایش پزشکی قبل ازدواج است که اگر چنین ازدواجهایی باعث مشکلات ژنتیکی برای فرزندان حاصل از ازدواج شود، می تواند مانع ازدواج شود. آنچه در قانون ترکیه به عنوان ممنوعیت بیان شده است ازدواج با خواهرزاده ها و برادرزاده هاست که در ایران و معمولا در دیگر کشورهای جهان هم مرسوم است.
4 پاسخ
من میخواهم ازدواج کنم
سلام با واتساپ تماس بگیرید
00905537124401
ازدواج در ترکیه
دقیقا ازدواج تو ترکیه کار حضرت فیل هستش و حتما با هماهنگی و اطلاعات کامل مخصوصا اگر پارتنر شما اروپایی هست اقدام کنید …..