وبلاگ

برج گالاتا استانبول

Rate this post

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1582281314140{margin-bottom: 0px !important;}”]برج گالاتا استانبول ، از جاهای دیدنی و تاریخی استانبول هست که پیشنهاد می شود در هنگام سفر به ترکیه از آن دیدن نمایید.

در این مقاله ابتدا در مورد تاریخچه این برج و جذابیت های این برج گفته می شود و سپس نحوه رفتن به این برج و دیدن آن توضیح داده می شود.

برج گالاتا در منطقه بی اوغلو استانبول قرار دارد. این برج از نه طبقه تشکیل شده است. وقتی وارد درب ورودی می شوید ، پس از پرداخت هزینه ورودی ، یک غرفه کوچک که به سبک قدیمی طراحی شده، مقابل شما وجود دارد که می توانید با لباس های سنتی عکس های یادگاری بگیرید.

در برخی مناسبت ها و جشن ها نیز با نور تصاویر زیبایی بر بدنه این برج حک می شود.

نوربازی برج گالاتا

نوربازی برج گالاتا

محبوبیت برج گالاتا

تاریخ دقیقی برای ساخت برج گالاتا ، که زمانی به نام برج عیسی خوانده می شد، مشخص نیست. اما تخمین زده می شود که ساخت آن مربوط به اوایل سال 500 میلادی باشد.

این برج به عنوان قدیمی ترین و مهمترین بنای تاریخی منطقه تاریخی گالاتا شناخته می شود. رومی ها ، ونیزی ها ، جنوسی ها و عثمانی ها هرکدام در دوره های خود از آن برای اهداف مختلف استفاده می کردند.

هر کسی که به استانبول سفر کند، بی شک یکی از مکان ها و جاهایی که به او پیشنهاد می شود که از آن بازدید کند، برج گالاتا می باشد.

این برج از قدیمی ترین بناهای استانبول می باشد. و به عنوان یکی از نمادهای این شهر شناخته می شود. کوچه ها و کافه های اطراف به قدری زیبا و جذاب است که افراد زیادی در این کوچه ها مشغول به عکاسی هستند.

همچنین عروس دامادهای زیادی نیز برای تهیه عکس عروسی به اینجا می آیند. ایرانیان زیادی نیز که به قصد تهیه کلیپ فرمالیته عروسی به استانبول می آیند، حتما در این کوچه ها هم عکاسی می کنند.

می توانید به طبقه بالا و بالکن این برج بروید و شاهد منظره زیبایی باشید. که تقریبا کل استانبول از آنجا قابل رویت است. از دریای مرمره ، خانه های قدیمی ، مسجد ایاصوفیه ، تنگه بسفر و … که برای عکاسی مناظر زیبایی را خلق کرده اند.

تاریخچه برج گالاتا

اگرچه برج گالاتا نخستین بار در سال 507 توسط رومیان ساخته شد ، اما پس از آتش سوزی در سال 528 این برج تخریب و غیر قابل استفاده شد.

مجدد در سال 1348 توسط جنوسی ها و با کمک صنعت سنگ تراشی بازسازی شد. جنوسی ها صلیب بزرگی كاتولیك را که توسط آناستازیوس ساخته شده بود بر روی برج قرار دادند.

ارتفاع آن تقریباً 70 متر و قطر آن تقریباً 10 متر است. ضخامت دیوارها حدود 4 متر و وزن آن 10 هزار تن تخمین زده می شود.

تاریخچه برج گالاتا

تاریخچه برج گالاتا

تا قبل از سال 1453 ، از این برج برای دفاع و نگهبانی استفاده می شد، اما پس از فتح استانبول در دوره عثمانی ها، از این برج برای مقاصد مختلف استفاده شد.
در سال 1509 بر اثر زلزله دچار خسارت جدی شد. و توسط هایرتین ، یکی از معماران برجسته آن زمان، تعمیر و بازسازی شد.

استفاده های مختلف از این برج در دوره های مختلف

مدتی نیز زندانیانی که در کارخانه کشتی سازی کاسم پاشا کار می کردند، دراین برج نگهداری شدند. در اواخر صده ی 1500 ، یک رصدخانه توسط تاكیاء الدین افندی در این برج ساخته شد. اما ، سلطان مراد سوم، این رصدخانه را بست.

یکی از دلایل اهمیت و توجه به این برج در دوره های مختلف، به دلیل موقعیت مکانی این برج می باشد. برج گالاتا فعلی در دوره سلطان محمود دوم بازسازی شد.

این برج در سال 1967 به عنوان یک مکان گردشگری شناخته شد. و همیشه شلوغ و پر از گردشگردان و توریستان است. در اطراف این برج تاریخ مغازه های خرید لوازم سنتی و کافه ورستوران های بسیاری وجود دارد. که با دکورها و تزیینات جالب برای گردشگران داخلی و خارجی جلب توجه می کند.

از مغازه های اطراف می توانید صنایع دستی زیبایی بخرید. و به عنوان سوغات با خود ببرید. همچنین نمادها، مجسمه ها ، جاکلیدی ها و سایر تزیینات که به شکل این برج ساخته شده است را می توانید بخرید و به عنوان یادگاری از استانبول با خود ببرید.

رستوران برج گالاتا

در طبقه بالای آن که با آسانسور می توانید به آنجا بروید، یک رستوران بسیار شیک با سرو انواع غذاهای ترکی وجود دارد. که می توانید در آنجا برای خود غذای ترکی سفارش دهید و از منظره استانبول لذت ببرید.

رستوران برج گالاتا

رستوران برج گالاتا

هزینه این رستوران کمی بالا می باشد. اما سرو غذای ترکی در رستوران شیک و با منظره ای عالی ارزش هزینه بالای آن را دارد.

به دلیل محبوبیت این رستوران ، توصیه می شود از قبل میز رزرو کنید. برای خواندن مقاله مربوط به رستوران برج گالاتا ، کلیک کنید.

آدرس و ساعت بازدید برج گالاتا

هر روز هفته از ساعت 9 صبح تا 20:30 عصر می توانید از داخل این برج دیدن کنید.

هزینه ورودی این برج در سال 2019برای دانشجویان 7.5 لیر، شهروندان 15 لیر و برای توریستان خارجی 25 لیر می باشد.

اگر قصد بازدید از داخل برج را دارید، باید این را در نظر بگیرید که تقریبا همیشه صفی طولانی از بازدیدکنندگان وجود دارد. اما مناظر و فضاهای عکاسی به قدری زیاد است که گذر زمان را حس نمی کنید.

ادرس این برج :

Bereketzade, Galata Kulesi, 34421 Beyoğlu/İstanbul

اگر بخواهید با مترو بروید، در خط مترو M2 قرار دارد. باید در ایستگاه Şişhane پیاده شده و خروجی Galata Kulesi را بروید.

همچنین اگر هتلتان در منطقه تکسیم قرار دارد، می توانید از خیابان استقلال پیاده به این برج برسید. در واقع انتهای خیابان استقلال این برج قرار دارد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *