وبلاگ

شرایط زندگى در استانبول – نکاتی که برای زندگی در ترکیه باید بدانید

Rate this post

فرهنگ مردم شهر استانبول

براى سفر به اين كشور براى ايرانيان ويزا نياز نيست. ولی باید شرایط زندگى در استانبول را بدانید. و طول مدت پرواز از تبريز حدود دو ساعت و از تهران حدود سه ساعت است. با اتوبوس از تهران تا استانبول حدود سى و پنج ساعت است. و ساعت تركيه يك ساعت و نيم از ايران عقبتر است.

شهر زیبای استانبول از بزرگترین و توریستی ترین شهرهای کشور ترکیه محسوب مى شود. و جالب است بدانید که مراکز خرید بی شمار و جشنواره های جذابی که هرساله در اين شهر برپا مى شود، باعث شده است تا گردشگران زیادی از سراسر دنیا این شهر را برای سفر انتخاب کنند. همچنین موقعیت جغرافیایی و آب و هوای خوب این شهر نیز از عوامل موثر این موضوع می باشد. و بايد در اين شهر علاوه بر كفش راحتى چتر ،كاپشن و بارانى همراه داشته باشيد .

زبان رسمى شهر ترکی استانبولى است. ولى در رستوران ها و هتل ها به زبان انگليسى نيز صحبت مى كنند .

فرودگاه استانبول

فرودگاهی در فاصله ٢٤کیلومتری شهر استانبول که به واسطه حجم بالای پذیرش مسافران و گردشگران، توانسته در سال ٢٠١٥میلادی به عنوان یازدهمین فرودگاه بزرگ و پر تردد در دنيا شناخت شود. در یشیل کوی و در سال ١٩٢٤میلادی با نام فرودگاه یشیل کوی استانبول افتتاح شد. اما بعد از گذشت مدتی تغییر نام داد. فرودگاه جديد ،فرودگاه صابيحا گوکجن كه نامش برگرفته از اولين خلبان زن هواپيماهاى جنگنده در جهان است. اين فرودگاه در٤٠كيلومترى شرق و در خارج از شهر قرار دارد.

فرودگاه استانبول

حمل و نقل عمومی از شرایط زندگى در استانبول

در استانبول مردم براى رعايت و جلوگيرى از ترافيک و بخاطر هزينه هاى پايين از وسايل نقليه عمومى اتوبوس ، مترو و كشتى استفاده مى كنند. و سرويس دهى حمل و نقل عمومى بسيار با كيفيت است. و بدون تاخير و منظم در ساعت معين جابجايى انجام مى شود. و مردم به قوانين خيلى احترام مى گذارند. حضور ماموران در چهارراه ها خيلى كم است. فرهنگ بالاى استفاده از وسايل نقليه عمومى باعث شده است تا در سطح شهر ترافيك كم باشد .

شرایط زندگى در استانبول - حمل و نقل عمومی در ترکیه

پوشش مردم ترکیه و شرایط زندگى در استانبول

در زمينه پوشش، مردم راحت و آزاد هستند. و نوع پوشش بسيار ساده و بى آلايشى دارند. و لباس نشان دهنده شخصيت يا توان مالى آن ها محسوب نمى شود. و زنان و دختران بسيار ساده هستند. و همچنين سادگی در مردان نيز مشاهده مى شود. و جلب توجه نمى كنند و جهانگردان نيز بيشتر اينگونه هستند .

در اين شهر مساجد زيادى وجود دارد. كه بسيار تميز هستند. و همه به آن ها احترام مى گذارند. جا كفشى ها و پلاستيك هاى يك بار مصرف براى كفش نماز گزاران در ورودى مسجد ها قرار دارد. و قسمتهاى جدا شده براى خانم ها. هر پنج وعده نماز صداى طنين اذان در كل شهر مى پيچد. و از هر نقطه شهر صداى اذان به گوش مى رسد. و در هنگام اذان مردم بسيار احترام مى گذارند. نماز جمعه در ترکیه بسيار باشكوه برگزار مى شود .

دین در تركيه

از شرایط زندگى در استانبول آشنایی با نوع مذهب مردم است. بیشتر مردم تركيه مسلمان هستند. و حدود ٨٠درصد آن ها اهل سنت بوده. نزديك به يك ميليون و دويست نفر شیعیان کشور پیرو مذهب جعفری بوده اند. حدود دويست گروه دینی مسیحی و یهودی با جمعیت کم(روی هم رفته کمتر از یک میلیون)در کشور ترکیه سکونت دارند. که اکثریت این جمعیت نیز در شهر استانبول هستند.

بدین صورت که اکثر مسیحیان که عمدتا از ارمنیان ترکیه هستند، در محلات کادیرگا،کوم کاپی،ساماتیا(منطقه شهری فاتیح)،بی اوغلو و جزیره بویوک آدا سکونت داشته. و یهودیان نیز اکثرا در محلات اورتاکوی،اولوس و زنجیرلی کویو اقامت دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *